Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Land in zicht is een geweldig theaterproject van Kindertheater Knettergek en Amazing Kids.

Amazing kids & Kindertheater Knettergek

The Passion 40daagse

Land in zicht is een afwisselende en interactieve belevenis/voorstelling, waarbij jong en oud worden geboeid door zang, dans, theater, liedjes en goocheltrucs. Met Matthijs als kapitein, zijn handpop Heiko en de Amazing Kids als matrozen, beleven we een avontuur op zee, maar leren we ook dat Jezus altijd met ons mee gaat en ontzettend veel van ons houdt.

Kerst 2022

'Kerstparty' is een kerstvoorstelling voor het hele gezin van Kindertheater Knettergek en Amazing Kids van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Het is een kerstvoorstelling vol met liedjes, dans, goocheltrucs, verhalen, filmpjes, een spel en een te gekke lichtshow. Het gaat over Larisa die bijna jarig is. Zal ze dit jaar wel een leuk verjaardagsfeestje krijgen?

Vraag Amazing kids & Kindertheater Knettergek aan in uw kerk

Wilt u Amazing kids & Kindertheater Knettergek ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Amazing kids & Kindertheater Knettergek