Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Een boodschap van liefde en hoop, gebracht door vier down-to-earth mannen. Dat is waar Chapter4 voor staat en wat we inmiddels sinds 2019 doen. Wij zijn een Nederlandse vocal group die eigentijdse muziek in een uniek jasje giet. Tijdens ons optreden zingen we Engelstalige en Nederlandstalige nummers, waarbij we hopen je te inspireren door teksten die raken en het delen van anekdotes die dichtbij kunnen komen.

Chapter4

4 mannen, 4 getuigenissen, 1 boek, 1 verhaal. Chapter4 vertelt het paasverhaal door middel van prachtige meerstemmige zang.

Daarom Pasen 2024

Chapter4 brengt een boodschap van liefde en hoop. Met pasen vieren we dat Jezus de dood heeft overwonnen uit liefde voor jou en dat Hij leeft! Daarvan willen we getuigen d.m.v. het zingen van Nederlands- en Engelstalige hymns, zoals Op die heuvel daarginds, Zo lief had God de Vader ons, There is power en andere liederen. Dit in een sfeervol en avondvullend programma.


Boek nu één van onderstaande data!

vrijdag 8 maart 2024 zaterdag 9 maart 2024
vrijdag 15 maart 2024 zaterdag 16 maart 2024
vrijdag 22 maart 2024 zaterdag 23 maart 2024
vrijdag 29 maart 2024 zaterdag 30 maart 2024

We zijn daarnaast te boeken voor themadiensten waarbij wij de muziek verzorgen of voor losse optredens. Dit doen we normaliter met gebruik van tracks, maar op aanvraag spelen wij ook met muzikanten. We kunnen bij voorkeur op zaterdagen en eventueel op vrijdagavonden of zondagen.

 

Vraag Chapter4 aan in uw kerk

Wilt u Chapter4 ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.