Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Een boodschap van liefde en hoop, gebracht door vier down-to-earth mannen. Dat is waar Chapter4 voor staat en wat we inmiddels sinds 2019 doen. Wij zijn een Nederlandse vocal group die eigentijdse muziek in een uniek jasje giet. Tijdens ons optreden zingen we Engelstalige en Nederlandstalige nummers, waarbij we hopen je te inspireren door teksten die raken en het delen van anekdotes die dichtbij kunnen komen.

Chapter4

4 mannen, 4 getuigenissen, 1 boek, 1 verhaal. Chapter4 vertelt het paasverhaal door middel van prachtige meerstemmige zang.

Chapter4 brengt een boodschap van liefde en hoop. Met pasen vieren we dat Jezus de dood heeft overwonnen uit liefde voor jou en dat Hij leeft! Daarvan willen we getuigen d.m.v. Nederlandstalige en Engelstalige hymns en andere liederen te zingen in een avondvullend programma.

We zijn daarnaast te boeken voor themadiensten waarbij wij de muziek verzorgen of voor losse optredens. Dit doen we normaliter met gebruik van tracks, maar op aanvraag spelen wij ook met muzikanten. We kunnen bij voorkeur op zaterdagen en eventueel op vrijdagavonden of zondagen.

 

Vraag Chapter4 aan in uw kerk

Wilt u Chapter4 ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Chapter4