Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Met haar teksten wil ze de luisteraar aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken. Haar christelijk geloof is een onmisbare inspiratiebron.

Delise

The Passion 40daagse

Vraag nu een concert aan van Delise tijdens de Passion 40daagse. Ze laat ook tijdens deze tour haar Nederlandstalige popliedjes horen.

Kerst 2022

In het kader van de ‘Geef Licht’ concerten, geeft Delise een aantal akoestische optredens met als thema  ‘Kinderen op de vlucht’. Tijdens deze concerten in kleine, intieme setting, zal Delise haar eigen gemaakte muziek en bekende (christelijke) liederen laten horen, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Juist ook de muziek van haar nieuwste album ‘Ik ken je’ – zoals Storm op het Meer (Rembrandt), Volbracht en Bij U is het goed - zullen aan bod komen. Laat je meeslepen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende  en vrolijke liedjes!

Huiskamerconcerten

Tijdens dit concert in intieme setting zal Delise covers en eigen gemaakte liedjes laten horen, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Laat je meenemen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes!

Deze huiskamerconcerten zijn extra bijzonder: naast nummers van haar debuutalbum ‘Bladzijde 1', zal Delise ook nieuwe muziek laten horen. Ben je benieuwd naar de nieuwste muziek van Delise? Geniet dan mee tijdens dit unieke huiskamerconcert van een avond vol muzikale verrassingen! (Vermeld op het aanvraagformulier dat het om een huiskamerconcert gaat).

 

Vraag Delise aan in uw kerk

Wilt u Delise ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Delise