Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Bestel nu je tickets voor de CD Tour 'Ik ken je' in oktober 2022 Ook kun je één van de Geef lichtconcerten of een huiskamerconcert. Hieronder vind je meer informatie

Delise

CDTour 'Ik ken je' in oktober:

Kom naar de CD tour van Delise en bestel hier je kaarten voor Zwijndrecht, Hoogeveen en Delfzijl

Geef Licht Concerten

In het kader van de ‘Geef Licht’ concerten, geeft Delise een aantal akoestische optredens met als thema  ‘Kinderen op de vlucht’. Tijdens deze concerten in kleine, intieme setting, zal Delise haar eigen gemaakte muziek en bekende (christelijke) liederen laten horen, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Juist ook de muziek van haar nieuwste album ‘Ik ken je’ – zoals Storm op het Meer (Rembrandt), Volbracht en Bij U is het goed - zullen aan bod komen. Laat je meeslepen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende  en vrolijke liedjes!

Huiskamerconcerten:

Tijdens dit concert in intieme setting zal Delise covers en eigen gemaakte liedjes laten horen, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Laat je meenemen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes!

Deze huiskamerconcerten zijn extra bijzonder: naast nummers van haar debuutalbum ‘Bladzijde 1', zal Delise ook nieuwe muziek laten horen.  Ben je benieuwd naar de nieuwste muziek van Delise? Geniet dan mee tijdens dit unieke huiskamerconcert van een avond vol muzikale verrassingen!

(vermeldt op het aanvraagformulier dat het om een huiskamerconcert gaat)

Vraag Delise aan in uw kerk

Wilt u Delise ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Delise

Delise - Zwijndrecht

20:00Zwijndrecht, Maranathakerk

Tijdens dit concert zal Delise samen met haar band een aantal liederen van haar laatste CD Ïk ken je"zingen.

Adres: Koninginneweg 1A, 3331 CD Zwijndrecht
Tijden: De zaal gaat open vanaf 19:30

Lees meer over dit evenement Pijl naar rechts

Delise - Zwijndrecht Bestel kaarten