Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Boek een gratis concert van de CD Tour 'Ik ken je' in oktober 2022

Delise

CDTour 'Ik ken je' in oktober:

In oktober zijn de volgende data beschikbaar om Delise bij jou in de kerk uit te nodigen. Tijdens het concert zal ze veel liederen van haar nieuwe CD 'Ik ken je'.

De volgende avonden zijn beschikbaar:

01-10-2022
08-10-2022
15-10-2022
22-10-2022

Vul het aanvraagformulier in via de knop aanvragen.

Geef Licht Concerten

In het kader van de ‘Geef Licht’ concerten, geeft Delise een aantal akoestische optredens met als thema  ‘Kinderen op de vlucht’. Tijdens deze concerten in kleine, intieme setting, zal Delise haar eigen gemaakte muziek en bekende (christelijke) liederen laten horen, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Juist ook de muziek van haar nieuwste album ‘Ik ken je’ – zoals Storm op het Meer (Rembrandt), Volbracht en Bij U is het goed - zullen aan bod komen. Laat je meeslepen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende  en vrolijke liedjes!

Vraag Delise aan in uw kerk

Wilt u Delise ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.