Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Ga Mee! - De Musical

Verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda presenteren een voorstelling bij het jaarthema van de Protestantse Kerk in Nederland: ‘Ga mee!’.

Ga Mee! - De Musical

Een musical op maat, geschreven voor jouw gemeente! Het jaarthema ‘Ga mee!’ nodigt christenen uit om over de grenzen van de kerken samen op te trekken en in gesprek te gaan. Er gaan werelden open, wanneer je samen in gesprek gaat over wat je ten diepste beweegt, waar je in gelooft, waar je op hoopt. Ondanks alle verschillen die groot lijken en soms klein blijken.

Dit gegeven staat centraal in een tweepersoons musical, waarin bekende musicalmuziek is voorzien van nieuwe teksten. Denk: Grease, Lion King, Sound of Music, West Side Story. Het verhaal vertelt hoe twee mensen die heel verschillend zijn en verschillend geloven, verliefd op elkaar worden. Dit dreigt op een fiasco uit te lopen... 

De musical is op maat geschreven, na een intakegesprek met één of meer mensen uit de gemeente. Wat speelt er? Waar worden jullie blij van? Wat gaat goed, wat kan beter? Waar kan beter niet over gesproken worden? Zo wordt elke musical een unieke voorstelling!

Vraag Ga Mee! - De Musical aan in uw kerk

Wilt u Ga Mee! - De Musical ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Ga Mee! - De Musical