Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

In het jaar 2000 kwam zijn eerste cd op de markt ‘Met andere ogen’. De cd bevatte nummers als ‘Toevallig niet’, ‘Steeds dichterbij jou’ en ‘Thuis’ en was een schot in de roos. Na het succes van ‘Met andere ogen’ bleek Gerald geen ééndagsvlieg en volgden er verschillende cd’s en boeken. Eén van zijn laatste uitgaves is ‘Tussen hemel en aarde’, met songs over de zichtbare en onzichtbare wereld.

Gerald Troost

Themadiensten:

Ook in uw gemeente kan Gerald een dienst verzorgen op maat. Naast de spreekbeurt, zelfgeschreven sololiedjes kan Gerald ook een rol  spelen in de samenzang.

Concerten:

Gerald is ook te boeken voor een concert op de zaterdagavond. Samen met hem kunt u de avond invullen rondom een thema.

Vul het aanvraagformulier in en organiseer gratis een themadienst met Gerald Troost in uw kerk!

Vraag Gerald Troost aan in uw kerk

Wilt u Gerald Troost ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Gerald Troost