Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Gerald Troost brengt samen met professionele musici zoals een saxofonist, percussionist, pianist en zangeres een sfeervol en inspirerend programma, waarin zelfgeschreven kerstsongs worden afgewisseld met bekende samenzang! Liedjes als Stal van mijn hart, Lied van de engelen en Morgen is het kerstfeest hebben al veel mensen ontroert. Naast muziek zal Gerald ook spreken en zo het kerstevangelie dichtbij de harten van mensen brengen.

Gerald Troost

Themadiensten:

Ook in uw gemeente kan Gerald een dienst verzorgen op maat. Naast de spreekbeurt, zelfgeschreven sololiedjes kan Gerald ook een rol  spelen in de samenzang.

Concerten:

Gerald is ook te boeken voor een concert op de zaterdagavond. Samen met hem kunt u de avond invullen rondom een thema.

Vul het aanvraagformulier in en organiseer gratis een themadienst met Gerald Troost in uw kerk!

Vraag Gerald Troost aan in uw kerk

Wilt u Gerald Troost ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Gerald Troost