Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl
  • Contact

Gerald Troost

Dat de bekende Veenendaalse gospelartiest Gerald Troost zingt en schrijft dat weten de meeste muziekliefhebbers wel. Maar wat veel mensen niet weten, is dat Gerald ook Theologie studeert en regelmatig spreekbeurten verzorgt in kerken en gemeenten. De reacties zijn overweldigend! Vele mensen worden geraakt door de mix van Bijbelse inspiratie, kwetsbare verhalen en passende liedjes!

Gerald Troost

Themadiensten:

Ook in uw gemeente kan Gerald een dienst verzorgen op maat. Naast de spreekbeurt, zelfgeschreven sololiedjes zou Gerald ook een rol kunnen spelen in de samenzang.

Concerten:

Gerald is ook te boeken voor een concert op de zaterdagavond. Samen met hem kunt u de avond invullen rondom een thema.

Vul het aanvraagformulier in en organiseer gratis een themadienst met Gerald Troost in uw kerk!

Vraag een concert aan

Eerst meer informatie of overleg over de mogelijkheden? Stuurt u dan een mail naar info@zingenindekerk.nl