Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Grace & Glory zingt een mix van (black) gospel en praise nummers. Denk daarbij aan Kirk Franklin en Israel Houghton, maar ook aan Opwekkingsliederen. Toehoorders worden hier vol enthousiasme in meegenomen.

Grace & Glory (black)gospelkoor
Speciaal voor 'Kerst geeft Licht' is een prachtig kerstconcert samengesteld met een mooie mix van kerstliederen uit hun repertoire.
Grace & Glory levert graag een bijdrage aan uw kerkdienst of verzorgt de hele dienst. Daarnaast is het koor ook te boeken voor een concert of optreden buiten kerkdiensten om.
Wil je zelf meedoen? Dat kan! Er is een combinatie mogelijk met een workshop 'Black Gospel' o.l.v. Talitha Nawijn en muzikaal begeleid Denise Brand. Deelnemers aan de workshop kunnen dan tijdens de dienst of het optreden een aantal nummers meezingen met het koor.
De video laat een overzicht zien van een aantal nummers uit het repertoire van Grace & Glory.

Vraag Grace & Glory (black)gospelkoor aan in uw kerk

Wilt u Grace & Glory (black)gospelkoor ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.