Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Muzikaal begeleid presenteert verhalenverteller en kerkjournalist Kees Posthumus in zeven delen de werken van barmhartigheid voor mensen van hier en nu.

Kees Posthumus

De voorstelling duurt een uur en is geschikt als onderdeel van een leerhuis, vorming & toerusting of een diaconale avond. Een nagesprek is mogelijk. In overleg kunnen onderdelen uit de voorstelling worden omgewerkt tot een themadienst over barmhartigheid.

Vraag een concert aan

Eerst meer informatie of overleg over de mogelijkheden? Stuurt u dan een mail naar info@zingenindekerk.nl

Vraag Kees Posthumus aan in uw kerk

Wilt u Kees Posthumus ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Kees Posthumus

feb

Kees Posthumus Veenendaal

16:00Veenendaal, Petrakerk

De muzikale voorstelling ‘Alle 7 goed’ is een actuele voorstelling over de zeven van barmhartigheid. Verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist Dirk Overbeek presenteren in zeven delen de werken van barmhartigheid voor mensen van hier en nu. Natuurlijk, de zeven werken van barmhartigheid deugen. Er valt geen speld tussen te krijgen dat het goed is om ze te doen. Tegelijk kunnen ze wel een frisse update gebruiken. Die krijgen ze in ‘Alle 7 goed’.

Adres: Kerkekwijk 135 3904 JB Veendendaal
Tijden: 16:00 deuren open om 15:00

Lees meer over dit evenement Pijl naar rechts

Kees Posthumus Veenendaal Bestel kaarten