Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Kindertheater Knettergek

Windkracht 10! is een afwisselende en interactieve voorstelling voor jong en oud met te gekke liedjes, handpop Olly, goocheltrucs en een Bijbelverhaal. Dit alles rond het thema ‘Wees niet bang’, naar aanleiding van het verhaal ‘Een storm op het meer’. Hierin zegt Jezus tegen zijn discipelen: “Waarom zijn jullie nu toch zo bang? Ik ben bij jullie, vertrouw op Mij!”. Het komt goed!

Kindertheater Knettergek

Kindertheater Knettergek is een christelijk theater dat het evangelie wil vertellen aan kinderen van de basisschoolleeftijd door middel van verschillende voorstellingen. In onze voorstellingen staat Jezus centraal. Geen voorstellingen over normen en waarden alleen of gewoon voor het plezier, maar elke voorstelling vertelt over Gods liefde voor mensen.

De voorstellingen zijn interactief en afwisselend en duren meestal rond de 75 minuten. Door de afwisseling van goocheltrucs, verhalen, filmpjes, handpoppen, liedjes en een wedstrijd tussen de jongens en de meiden vliegt de tijd voorbij en dat alles maakt Kindertheater Knettergek uniek.

Vraag Kindertheater Knettergek aan in uw kerk

Wilt u Kindertheater Knettergek ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.