Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Kindertheater Onwijz

Kindertheater Onwijz bestaat uit Ilse en Diana. Na jarenlange ervaring in het basisonderwijs kozen ze ervoor om hun passie voor kinderen en geloof op een andere manier vorm te geven. Ze volgden hun hart en startten het Christelijk Kindertheater Onwijz. Ze spelen in gezinsdiensten, op scholen, tijdens vakantiebijbelweken en andere evenementen. (optredens alleen in een straal van 125 km vanaf Hendrik Ido Ambacht). Door het jaar heen spelen zij de voorstelling 'Stoere Bangeriken' en tijdens kerst 'In de Gloria'.

Kindertheater Onwijz

Voorstelling Stoere Bangeriken

In deze voorstelling gaan de kinderen mee op avontuur met het vissersduo Piet en Hein. Deze stoere, maar soms ook wat bange vissers gaan op zoek naar een bijzondere schat en hebben daar natuurlijk de hulp van de kinderen bij nodig! Door toneel, trucs, spellen en veel interactie ontdekken kinderen dat – of we nu stoer of bang zijn – Gods liefde voor ons nooit stopt!
Het uitgangspunt voor deze voorstelling is het verhaal over de storm op het meer (Lucas 8 vers 22-25). De voorstelling duurt 50-60 minuten

Kerst 2023

Wij komen graag onze kerstvoorstelling 'In de Gloria' bij jullie spelen! Marcheer mee met een Romeinse soldaat, ontmoet de herders en één van de wijzen uit het Oosten, verbaas je over trucs en verwonder je over de Kerstboodschap tijdens deze interactieve voorstelling!

Deze voorstelling is vooral geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Oudere kinderen én volwassenen zullen zeker meegenieten! Deze kerstvoorstelling is ook zeer geschikt voor de invulling van een gezinsdienst op een adventszondag.

Vraag Kindertheater Onwijz aan in uw kerk

Wilt u Kindertheater Onwijz ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Kindertheater Onwijz