Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Kindertheater Onwijz

Kindertheater Onwijz bestaat uit Ilse en Diana. Na jarenlange ervaring in het basisonderwijs kozen ze ervoor om hun passie voor kinderen en geloof op een andere manier vorm te geven. Ze volgden hun hart en startten het Christelijk Kindertheater Onwijz. Ze spelen in gezinsdiensten, op scholen, tijdens vakantiebijbelweken en andere evenementen. (optredens alleen in een straal van 125 km vanaf Hendrik Ido Ambacht). Door het jaar heen spelen zij de voorstelling 'Stoere Bangeriken' en tijdens kerst 'In de Gloria'.

Kindertheater Onwijz

Kerstvoorstelling 'In de gloria'

Marcheer mee met een Romeinse soldaat, ontmoet de herders en één van de wijzen uit het Oosten, verbaas je over trucs en verwonder je over de Kerstboodschap tijdens deze interactieve voorstelling.

Beschikbaar op:

woensdag 20 november, vrijdag 22 november, zaterdag 23 november, woensdag 27 november, vrijdag 29 november, zaterdag 30 november, woensdag 4 december, vrijdag 6 december, zaterdag 7 december, woensdag 11 december, vrijdag 13 december, zaterdag 14 december, woensdag 18 december, vrijdag 20 december, zaterdag 21 december

Het heeft juist onze voorkeur om op zondag een voorstelling te spelen tijdens een kerkdienst.

Stoere Bangeriken

Ga mee op avontuur met het vissersduo Piet en Hein. Deze stoere, maar soms ook wat bange vissers gaan op zoek naar een bijzondere schat en hebben daar natuurlijk de hulp van de kinderen bij nodig! Door toneel, trucs, humor, spellen en veel interactie ontdekken we dat – of we nu stoer of bang zijn – Jezus voor ons is gestorven en is opgestaan. Hij houdt ontzettend veel van ons! 

De voorstelling duurt 50-60 minuten.

Vraag Kindertheater Onwijz aan in uw kerk

Wilt u Kindertheater Onwijz ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Kindertheater Onwijz