Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Kindertheater Onwijz wordt gevormd door Ilse en Diana. Na jarenlange ervaring in het basisonderwijs kozen ze ervoor om hun passie voor kinderen en geloof op een andere manier vorm te geven. Ze volgde hun hart en startten het Christelijk Kindertheater Onwijz. Ze spelen in gezinsdiensten, op scholen, tijdens vakantiebijbelweken en andere evenementen. (optredens alleen in een straal van 125 km vanaf Hendrik Ido Ambacht). Door het jaar heen spelen zij de voorstelling 'Stoere Bangeriken' en tijdens kerst 'In de Gloria'.

Kindertheater Onwijz

The Passion 40daagse

Ga mee op avontuur met het vissersduo Piet en Hein. Deze stoere, maar soms ook wat bange vissers gaan op zoek naar een bijzondere schat en hebben daar natuurlijk de hulp van de kinderen bij nodig! Door toneel, trucs, spellen en veel interactie ontdekken kinderen dat – of we nu stoer of bang zijn – Gods liefde voor ons nooit stopt! Hij houdt zoveel van ons dat Hij zelfs aan een kruis wilde sterven en weer is opgestaan! Dat mag iedereen weten!

Feest van Hoop

Vraag nu een voorstelling aan voor Pinksteren! Christelijk Kindertheater Onwijz is beschikbaar op de volgende data:

woensdagmiddag 15:30 uur 10-5 / 17-5 / 24-5 / 31-5 / 7-6
vrijdagavond 18:30 uur 2-6 / 9-6
zaterdagmiddag/-avond 15:30 / 18:30 uur  3-6 
zondag (kerkdienst) 4-6 / 11-6

Overige voorstellingen:

Voorstelling Stoere Bangeriken

In deze voorstelling gaan de kinderen mee op avontuur met het vissersduo Piet en Hein. Deze stoere, maar soms ook wat bange vissers gaan op zoek naar een bijzondere schat en hebben daar natuurlijk de hulp van de kinderen bij nodig! Door toneel, trucs, spellen en veel interactie ontdekken kinderen dat – of we nu stoer of bang zijn – Gods liefde voor ons nooit stopt!
Het uitgangspunt voor deze voorstelling is het verhaal over de storm op het meer (Lucas 8 vers 22-25). De voorstelling duurt 50-60 minuten

Vraag Kindertheater Onwijz aan in uw kerk

Wilt u Kindertheater Onwijz ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Kindertheater Onwijz