Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Wij zijn Ilse en Diana. Na jarenlange ervaring in het basisonderwijs hebben we ervoor gekozen om onze passie voor kinderen en geloof op een andere manier vorm te geven. Daarom hebben we besloten ons hart te volgen en zijn we Christelijk Kindertheater Onwijz gestart. We spelen voorstellingen in gezinsdiensten, op scholen, tijdens vakantiebijbelweken en andere evenementen. (Wij treden op in een straal van 125 km vanaf Hendrik Ido Ambacht) Door het jaar heen spelen wij de voorstelling Stoere Bangeriken en tijdens kerst spelen wij: 'In de Gloria'.

Kindertheater Onwijz

Voorstelling Stoere Bangeriken

In deze voorstelling gaan de kinderen mee op avontuur met het vissersduo Piet en Hein. Deze stoere, maar soms ook wat bange vissers gaan op zoek naar een bijzondere schat en hebben daar natuurlijk de hulp van de kinderen bij nodig! Door toneel, trucs, spellen en veel interactie ontdekken we dat – of we nu stoer of bang zijn – Gods liefde voor ons nooit stopt!
Het uitgangspunt voor deze voorstelling is het verhaal over de storm op het meer (Lucas 8 vers 22-25).

Kerstvoorstelling: 'In de Gloria'

Marcheer mee met een Romeinse soldaat, ontmoet de herders en één van de wijzen uit het Oosten. Speel mee met de spectaculaire kerstquiz verbaas je over trucs en verwonder je over de Kerstboodschap tijdens deze interactieve voorstelling! We ontdekken dat de állergrootste Koning die er is, zo klein werd als een kwetsbaar babytje omdat Hij heel veel van je houdt!

We hopen jullie te zien!

Onze kerstvoorstelling duurt 45 minuten.(Wij treden op in een straal van 125 km vanaf Hendrik-Ido-Ambacht)

Filmpje

Vraag Kindertheater Onwijz aan in uw kerk

Wilt u Kindertheater Onwijz ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.