Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Kindertheater Onwijz

Kindertheater Onwijz bestaat uit Ilse en Diana. Na jarenlange ervaring in het basisonderwijs kozen ze ervoor om hun passie voor kinderen en geloof op een andere manier vorm te geven. Ze volgden hun hart en startten het Christelijk Kindertheater Onwijz. Ze spelen in gezinsdiensten, op scholen, tijdens vakantiebijbelweken en andere evenementen. (optredens alleen in een straal van 125 km vanaf Hendrik Ido Ambacht). Door het jaar heen spelen zij de voorstelling 'Stoere Bangeriken' en tijdens kerst 'In de Gloria'.

Kindertheater Onwijz

Stoere Bangeriken

Ga mee op avontuur met het vissersduo Piet en Hein. Deze stoere, maar soms ook wat bange vissers gaan op zoek naar een bijzondere schat en hebben daar natuurlijk de hulp van de kinderen bij nodig! Door toneel, trucs, humor, spellen en veel interactie ontdekken we dat – of we nu stoer of bang zijn – Jezus voor ons is gestorven en is opgestaan. Hij houdt ontzettend veel van ons!

De voorstelling duurt 50-60 minuten.

Boek nu één van onderstaande data!

middag/avond middag/avond middag/avond

woensdag 20 maart 2024 vrijdag 22 maart 2024 zaterdag 23 maart 2024
woensdag 27 maart 2024 vrijdag 29 maart 2024 zaterdag 30 maart 2024

Vraag Kindertheater Onwijz aan in uw kerk

Wilt u Kindertheater Onwijz ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Kindertheater Onwijz