Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl
  • Contact

Marcel en Lydia Zimmer

Wij zijn Marcel & Lydia, bijna 30 jaar getrouwd en we hebben drie volwassen kinderen. We schrijven al vele jaren liederen voor kinderen en volwassenen en treden op in kerken, op scholen en waar we nog meer worden uitgenodigd :)

Marcel en Lydia Zimmer

Wij gaan kleinschalige familieconcerten voor jong en oud geven, waarbij we op een ontspannen, laagdrempelige manier door middel van liederen, een verhaal, een goocheltruc of sketch de bijzondere boodschap van Pasen samen willen beleven.

Het thema van deze concerten is ‘Ik ben er voor jou’, een prachtig thema waarbij wij er voor jullie zijn om samen stil te staan bij Jezus die er altijd voor ons is, en hoe wij Zijn liefde kunnen delen met elkaar.

Wij komen graag naar je toe als je ons boekt!

Vraag een concert aan

Het event  is gratis maar er zijn wel een aantal voorwaarden. Deze kun je bekijken op www.zingenindekerk.nl/voorwaarden