Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Wij zijn Marcel & Lydia, getrouwd en hebben drie volwassen kinderen. Het is onze passie om liederen te schrijven voor jong en oud om samen te zingen en uiting te geven aan ons geloof. We treden graag op in kerken en op scholen om over de liefde van God te zingen.

Marcel en Lydia Zimmer
Deze kerst hopen wij rond het mooie thema ‘Geef licht!’ een aantal sfeervolle en feestelijke Familie-kerstconcerten te verzorgen met bekende en nieuwe (kerst)liederen, afgewisseld met een verhaal, een sketch of een illustratie. Het programma is geschikt voor jong en oud en duurt maximaal 75 minuten. We hopen je daar te zien om dit mooie feest met ons mee te vieren. Alle concerten beginnen om 19:00 uur. Op de woensdag, zaterdag en zondag is ook een middagvoorstelling om 16:00 mogelijk.

Wij komen graag naar je toe als je ons boekt!

Vraag Marcel en Lydia Zimmer aan in uw kerk

Wilt u Marcel en Lydia Zimmer ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.