Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Orgel- en samenzang in het teken van Kerst. Martin Mans speelt geliefde kerstimprovisaties waarbij samenzang is van bekende kerstliederen. Je bent van harte welkom.

Martin Mans

Vraag Martin Mans aan in uw kerk

Wilt u Martin Mans ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Martin Mans

22
apr

Martin Mans - Oranjeconcert - Barneveld

20:00Barneveld, Emmaüskerk,

Op zaterdag 22 april 2023 om 20.00 uur geeft het nieuwe ensemble ‘MEN OF HOPE’ van de bekende dirigent Martin Mans een concert in de Emmaskerk in Barneveld. Zij wordt versterkt door de gemengde Vocalgoup VOICE die eveneens door Martin Mans wordt geleid. Met gebundelde krachten brengen zij een programma ten gehore met klassieke arrangementen en bekende geestelijke liederen. Enkele voorbeelden zijn: Jesus, remember me, Ave Verum, Calvary’s Love en Hoop! Aan het orgel en de piano zit Hugo van der Meij die voor de begeleiding en de muzikale omlijsting zorgt. Bovendien brengt hij enkele improvisaties ten gehore. Het is voor het eerst dat deze samenstelling van zanggroepen een optreden verzorgt en het publiek meeneemt in enerzijds ingetogen repertoire en anderzijds uitbundige klanken. Beide ensembles bestaan uit geoefende zangers en zangeressen waardoor ze een repertoire van hoog niveau kunnen bieden.

Adres: Groen van Prinstererlaan 2, Barneveld
Tijden: De zaal gaat open vanaf 19:30

Lees meer over dit evenement Pijl naar rechts

Martin Mans - Oranjeconcert - Barneveld Bestel kaarten

vanaf € 5,00

06
mei

Martin Mans - Bevrijdingsconcert - Zwijndrecht

20:00Zwijndrecht, Oude Kerk

Op zaterdag 6 mei geeft het nieuwe ensemble ‘MEN OF HOPE’ van de bekende dirigent Martin Mans een concert in de Emmaskerk in Barneveld. Zij wordt versterkt door de gemengde Vocalgoup VOICE die eveneens door Martin Mans wordt geleid. Met gebundelde krachten brengen zij een programma ten gehore met klassieke arrangementen en bekende geestelijke liederen. Enkele voorbeelden zijn: Jesus, remember me, Ave Verum, Calvary’s Love en Hoop! Aan het orgel en de piano zit Hugo van der Meij die voor de begeleiding en de muzikale omlijsting zorgt. Bovendien brengt hij enkele improvisaties ten gehore. Het is voor het eerst dat deze samenstelling van zanggroepen een optreden verzorgt en het publiek meeneemt in enerzijds ingetogen repertoire en anderzijds uitbundige klanken. Beide ensembles bestaan uit geoefende zangers en zangeressen waardoor ze een repertoire van hoog niveau kunnen bieden.

Adres: Kerkstraat 49 Zwijndrecht
Tijden: De zaal gaat open vanaf 19:30

Lees meer over dit evenement Pijl naar rechts

Martin Mans - Bevrijdingsconcert - Zwijndrecht Bestel kaarten

vanaf € 5,00