Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Mirjam van der Vegt

Met een interactief programma neem ik bezoekers mee op een reis richting rust en het thema 'De kracht van rust'. We gaan aan de slag met lessen uit het boek De kracht van rust, dat verkozen is tot beste spirituele boek 2021.

Mirjam van der Vegt

Ik werk mee aan events waar iedereen vrij welkom is en we gaan voor een veilige setting. Dit kan door middel van een online programma, tijdens de zondagmiddag of avonddienst of anderszins – in overleg met jullie wensen.

Vraag Mirjam van der Vegt aan in uw kerk

Wilt u Mirjam van der Vegt ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt - Delfgauw

20:00Delfgauw, Kerkelijk centrum: Delfgauw