Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Music for Christ THE VOCALS

Of een podium nu groot of klein is, een geweldige stem kan een lied mensen recht in het hart raken. Een kleine ruimte kan met de juiste stemmen aanvoelen als een open veld. Met de nieuwe zanggroep The Vocals presenteert Music For Christ een verzameling stemmen die precies dat doen. De nieuwe groep is beschikbaar voor bescheiden podia in bijvoorbeeld kerkdiensten en concerten, maar ook op niet-alledaagse plekken.

Music for Christ THE VOCALS

Met The Vocals presenteert Music For Christ een ervaren, gevarieerde zanggroep voor wie zingen een even vast onderdeel van de dag is als ademen. De twaalf leden komen uit het hele land en zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd. Initiefnemer en dirigent Aad Contze: "Binnen Music For Christ hebben we al verschillende groepen en ensembles gehad. Het is altijd weer genieten voor zowel een zaal als de mensen op het podium. Er gaat niets boven het effect van fantastische stemmen die samensmelten tot iets wat je raakt en inspireert! Met The Vocals
brengen we die ervaring van de grote podia naar de kleinere."

Het repertoire van The Vocals zelf is net zo gevarieerd als haar eigen samenstelling. Een mix van hymns, praise & worship en ook southern gospel passeert de revue, uiteraard aangepast aan de situatie en plek waar de groep geroepen wordt. Wat de muzikale begeleiding betreft is de groep ook flexibel: akoestisch of met geluidsinstallatie, van klein (begeleiding met tracks) tot bescheiden (piano) of iets groter (combo).

 

Kerstconcerten: vrijdag 8 december, vrijdag 22 december en zaterdag 23 december