Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

De Oden zijn liederen van 80-120 na Christus die in het Syrië van toen geschreven en gezongen werden en nu wederom op muziek zijn gezet.

Oden van Salomo

In april jongsleden werd het derde Oden van Salomo album genaamd 'Hoor me!' gelanceerd. De Oden zijn liederen van 80-120 na Christus die door de jonge Syrische kerk van toen geschreven en gezongen werden. Op deze nieuwste Oden van Salomo CD is de Messias veelvuldig aan het woord. Hij roept de mensen op om hem te volgen, zijn komst, zijn dood en opstanding te omarmen en te doen wat Hij deed. 

Een Oden concert is een ware belevenis. Een avond waarin Jezus de Messias centraal staat en die in de Oden veelkleurig voorbij komt. Een avond waarin je kunt ontvangen en luisteren naar de prachtige poëtische woorden en geïnspireerde klanken van de Oden. Het zal een energieke maar tegelijkertijd ook bezinnende avond worden waarin je wordt meegenomen naar het verhaal van Jezus, die naar de aarde kwam, afdaalde naar de mensen en hun de weg baande om in vrijheid te gaan waar God ze bedoeld heeft. Je wordt meegenomen naar het verhaal van de eerste Syrische christenen waarin je niet om hun liefde voor de Messias heen kan; ‘Hoor me!’

Vraag Oden van Salomo aan in uw kerk

Wilt u Oden van Salomo ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.