Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Oden van Salomo met de Zandprinses

De Oden zijn liederen van 80-120 na Christus, die door de jonge Syrische kerk zijn geschreven en gezongen en nu opnieuw op muziek zijn gezet. In april jongstleden werd het derde Oden van Salomo album met als titel 'Hoor me!' uitgebracht. Op deze nieuwste cd is Jezus veelvuldig aan het woord. Hij roept de mensen Zijn komst, Zijn dood en opstanding te omarmen en Hem na te volgen.

Oden van Salomo met de Zandprinses

Een Oden concert is een ware belevenis. Een avond waarin Jezus, de Messias, centraal staat en die in de Oden veelkleurig bezongen wordt. Een avond waarin je kunt luisteren naar de prachtige poëtische woorden en inspirerende klanken van de Oden. Het belooft een energieke en tegelijkertijd een bezinnende avond te worden. Je wordt meegenomen in het verhaal van Jezus, die naar de aarde en de mensen kwam. Hij baande voor mensen de weg om in vrijheid te gaan waar God hen voor heeft bedoeld. Je maakt kennis met het verhaal van de eerste Syrische christenen en hun liefde voor Jezus.

The Passion 40daagse

Beleef het paasverhaal volgens de Oden van Salomo en wordt meegenomen naar het verhaal van de vroege kerk!

In het avondvullend programma van deze paastour wordt je meegenomen naar het begin van de 2de eeuw waarin de Oden het verhaal van Jezus bezingen. Wie was Jezus voor de gelovige mensen in die tijd? En hoe bezongen ze hem? Tijdens deze paastour zullen wij tevens ons nieuwe album presenteren en daarvan ook vele nieuwe Oden uitvoeren. Verder zal ook  de zandprinses weer aanwezig zijn tijdens het concert!

 

Vraag Oden van Salomo met de Zandprinses aan in uw kerk

Wilt u Oden van Salomo met de Zandprinses ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Oden van Salomo met de Zandprinses