Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Wij, Reni en Elisa, zijn een echtpaar dat het voorrecht heeft om onze passie uit te leven. Met onze muziekbediening mogen wij mensen de liefde van God laten zien. Vaak zijn we getuige geweest van de herstellende, genezende, verdiepende kracht die muziek brengt in de levens van de mensen die we ontmoeten.

Reni en Elisa Krijgsman

We horen regelmatig terug dat avonden met onze band of met ons als duo als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend worden ervaren. Ons repertoire bestaat grotendeels uit eigen geschreven, Nederlandstalige nummers. We werken voor de ontwikkeling van onze nummers af en toe samen met andere liedschrijvers zoals Marcel Zimmer of Matthijn Buwalda. De muziek die we maken wordt beschreven als hartverwarmende, relaxte pop in de stijl van bijvoorbeeld Marco Borsato.

Vraag Reni en Elisa Krijgsman aan in uw kerk

Wilt u Reni en Elisa Krijgsman ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Eerdere evenementen

van Reni en Elisa Krijgsman