Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Rob Favier verzorgt programma’s en diensten die bestaan uit een mengeling van liedjes en verhalen waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe bodem die zijn teksten vrijwel altijd hebben: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, wat zin geeft aan je dagelijks leven, een plaats vinden als gelovig mens in de moderne maatschappij. Tijdens zijn optreden wordt er veel gelachen, maar ook grondig nagedacht. De interactie met het publiek speelt een belangrijke rol. Programma’s worden vaak op maat gemaakt. Zijn werk is geschikt voor iedereen tussen de 15 en de 65 jaar.

Rob Favier

Geef Licht - Concerten

Kom je naar mijn "Geef Licht concerten? We gaan ons in een gemoedelijke sfeer afvragen hoe je licht kunt geven en hoe je kunt bijdragen aan lichtbrengers in de wereld. Van tijd tot tijd lekker interactief. Een grap is niet uitgesloten, want humor is veel serieuzer dan je dacht. Zo kunnen we wellicht iets betekenen voor al die kinderen die eigenlijk gewoon lekker moeten kunnen spelen, maar niet eens een dak boven hun hoofd hebben omdat ze moeten vluchten.

Vraag Rob Favier aan in uw kerk

Wilt u Rob Favier ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.