Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Rob Favier verzorgt programma’s en diensten die bestaan uit een mengeling van liedjes en verhalen waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe bodem die zijn teksten vrijwel altijd hebben: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, wat zin geeft aan je dagelijks leven, een plaats vinden als gelovig mens in de moderne maatschappij. Tijdens zijn optreden wordt er veel gelachen, maar ook grondig nagedacht. De interactie met het publiek speelt een belangrijke rol. Programma’s worden vaak op maat gemaakt. Zijn werk is geschikt voor iedereen tussen de 15 en de 65 jaar.

Rob Favier

Uit liefde voor jou

Om een programma te kunnen maken over het thema "Uit liefde voor jou" zoek ik jouw aanwezigheid. Want het enige dat meer wordt als je het deelt, is immers de liefde! Daarom nodig ik je van harte uit naar mijn concert te komen!

Uit liefde voor jou is een heerlijk thema om liedjes en verhalen omheen te weven. Dat wil ik graag met jullie doen. Op een herkenbare manier, niet hoogdravend, maar met de vraag hoe je die Liefde met een hoofdletter kunt delen in het gewone dagelijkse leven. Het concert wordt geen handleiding, maar wel een richtingsbord.

Vraag Rob Favier aan in uw kerk

Wilt u Rob Favier ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Rob Favier