Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Sunshine Cleaners - 7 werken van Barmhartigheid

Samen met De Roos van Culemborg organiseren wij concerten rondom het thema "De zeven werk van barmhartigheid" Met de Sunshine Cleaners haalt u een groep in huis die een prachtige avond verzorgen over dit thema met hun muziek.

Sunshine Cleaners - 7 werken van Barmhartigheid

SEVEN

De muziek van het Zeeuwse trio Sunshine Cleaners wortelt in de Amerikaanse muziektraditie van folk, blues en gospel. Hun cd’s en songs zijn vaak geïnspireerd door de sociale geschiedenis.
Nu is er hun derde album Seven Acts Of Mercy. Sjef Hermans (zang, gitaar) liet zich inspireren door de
zeven werken van barmhartigheid, schreef een aantal eigen songs en zocht in zijn omvangrijke muziekarchief naar gerelateerd traditioneel werk.
Zo ontstond de cd met veertien afwisselende nummers in verschillende muziekstijlen. Luistermuziek, maar ook voor concerten en diensten.
De band bestaat verder uit Jacqueline Heijmans (zang) en Geert de Heer (dobro, mandoline en gitaar).

Vraag een concert aan

Eerst meer informatie of overleg over de mogelijkheden? Stuurt u dan een mail naar info@zingenindekerk.nl

Vraag Sunshine Cleaners - 7 werken van Barmhartigheid aan in uw kerk

Wilt u Sunshine Cleaners - 7 werken van Barmhartigheid ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Sunshine Cleaners - 7 werken van Barmhartigheid

The Sunshine Cleaners Wormerveer

20:00Wormerveer, De Wormveerse Vermaning