Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Talitha Nawijn is niet meer weg te denken uit de Nederlandse gospel scene. Ze zong o.a. in de Ronduit Praiseband en de Opwekking band, toerde met Adrian Snell door meerdere landen en maakte drie solo CD’s. Sinds twee jaar combineert ze verhalen met liedjes in haar eigen kleinkunstprogramma waarin humor en diepgang elkaar razendsnel afwisselen.

Talitha Nawijn

The Passion 40daagse

Door muzikale hoogstandjes, jazzy zang en kleurrijke vertellingen brengen Talitha en haar pianist het paasverhaal tot leven. Een programma vol verstilling, verwondering, viering en hoop!

Talitha staat bekend om haar warme stem en haar frisse en beeldende manier van vertellen. Ze heeft prachtige liederen uitgekozen waarvan je sommige uit volle borst mee kunt zingen terwijl je bij andere je ogen sluit om het tot je te laten doordringen. Een professionele pianist geeft het programma muzikale vleugels.

Geef Licht concert - Kerst 2022

Talitha Nawijn komt deze kerstperiode naar je toe met een kleine maar fijne band die zowel aards kan swingen als hemels kan betoveren. Zij vormen de bedding waardoor haar eerlijke liedjes en verhalen stromen, die je meenemen op weg naar Kerst!

Vraag Talitha Nawijn aan in uw kerk

Wilt u Talitha Nawijn ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.