Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

In de prachtige voorstelling van Theater de Regenboog wordt het thema: Geef Licht uitgelegd aan de hand van verhalen, trucjes en meer. Het laat op eenvoudige, interactieve maar krachtige manier de boodschap van Liefde zien. Waarom vieren we met Kerstfeest dat Jezus naar de aarde kwam? Enwaarom was dat nodig? Wat betekent het voor je leven nu? En hoe geef je die liefde door? Een voorstelling geschikt voor jong en oud!

Theater De Regenboog

Kerst 2022

In de prachtige voorstelling van Theater de Regenboog wordt het thema “Geef licht" uitgelegd aan
voorstelling geschikt voor jong en oud!

Vraag Theater De Regenboog aan in uw kerk

Wilt u Theater De Regenboog ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.