Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl
  • Contact

Vliegende speeldoos

Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos speelt samen met met grote groepen kinderen musicals over Bijbelverhalen. Op unieke wijze studeren ze in één dag met kinderen van 4 tot en met 12 jaar een musical in. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen mee.

Vliegende speeldoos

De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen met de kinderen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden. De Vliegende Speeldoos is opgericht in 1993. Het doel is helder: de kinderen een leuke dag geven en laten stralen als sterren op het podium. En hen een onvergetelijke dag en boodschap meegeven.

Vraag een concert aan

Eerst meer informatie of overleg over de mogelijkheden? Stuurt u dan een mail naar info@zingenindekerk.nl

Komende evenementen

van Vliegende speeldoos