Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

'Vrij Leven' - Gerald Troost en Arie de Rover

Zanger Gerald Troost zal samen met spreker Arie de Rover rond Pasen door het land touren met het programma ‘VRIJ LEVEN’. Korte inspirerende toespraken van Arie en videofragmenten worden afgewisseld met muzikale bijdragen van Gerald en zijn muzikale vrienden.

'Vrij Leven' - Gerald Troost en Arie de Rover

Vragen als: ‘Hoe kom je los van onzekerheid in een onrustige wereld?', ‘Wat is de diepe betekenis van het offer van Jezus?', en ‘Hoe word je werkelijk vrij als allerlei verwachtingen op je drukken?’ zullen de revue passeren!

Al eerder is gebleken dat de boodschap van Arie en de liedjes van Gerald elkaar versterken en een brede doelgroep aanspreken.

De ticketprijs voor deze avond bedraagt: € 15,00

Data:

woensdag 20 maart, donderdag 21 maart, zaterdag 23 maart, zondag 24 maart, maandag 25 maart,  dinsdag 26 maart, woensdag 27 maart, donderdag 28 maart.

Van harte aanbevolen!

Vraag 'Vrij Leven' - Gerald Troost en Arie de Rover aan in uw kerk

Wilt u 'Vrij Leven' - Gerald Troost en Arie de Rover ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van 'Vrij Leven' - Gerald Troost en Arie de Rover