Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Gerald Troost

In het jaar 2000 kwam zijn eerste cd op de markt ‘Met andere ogen’. De cd bevatte nummers als ‘Toevallig niet’, ‘Steeds dichterbij jou’ en ‘Thuis’ en was een schot in de roos. Na het succes van ‘Met andere ogen’ bleek Gerald geen ééndagsvlieg en volgden er verschillende cd’s en boeken. Eén van zijn laatste uitgaves is ‘Tussen hemel en aarde’, met songs over de zichtbare en onzichtbare wereld.

Concerten:

Gerald kan geboekt worden voor een concert bij jou in de kerk. Hij komt samen met zijn band een optreden verzorgen en zingt daarbij liederen die op de verschillende CD 's te horen zijn.

Kerkdiensten

Gerald kan de hele dienst voor jou verzorgen. Hij doet zowel de muziek als "preek. Hij begeleidt de gemeente ook in de samenzang

Bestel je kaarten

voor Gerald Troost