Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Opgave voor Projectkoor Kerstzang

Opgave Projectkoor Kerstzang met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon

Tijdens het Kerstconcert in jouw woonplaats nodigen we jou uit om mee te zingen in het speciaal samengestelde Kerst-Projectkoor. We zouden het fantastisch vinden als ook jij mee wil doen! Samen met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon worden er een aantal prachtige Kerstliederen ingestudeerd.

Liederen waarmee het projectkoor de solisten tijdens het concert gaat ondersteunen en versterken. Daarnaast studeren we samen een aantal minder bekende kerstliederen in zoals 'In het stro' en 'Eén klein kind', zodat we deze 's avonds uit volle borst kunnen zingen tijdens het concert. Geef je op! Ervaring met koorzang is niet nodig. Een grote dosis enthousiasme en plezier in het zingen wel! Een moment om te ontmoeten, samen te zingen en elkaar te bemoedigen in het geloof.

Programma:
16.30 uur ontvangst met een kop koffie
17.00 uur repetitie
18.30 uur einde repetitie en pauze met een broodje
20.00 uur aanvang Samen zingen naar Kerst

Na jouw opgave ontvang je meer informatie over de liederen die we gaan zingen.

Bestel hieronder kaarten om mee te zingen in het projectkoor.

Bestel je kaarten

voor Opgave Projectkoor Kerstzang met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon