Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Zing Mee! samenzangavond met Rineke de Wit

Opgave Projectkoor Zing Mee - Rineke de Wit

Samen met het publiek en band zingen tot Zijn eer, samen luisteren en genieten tijdens een avond met de mooiste bekende liederen in de kerk. In de pauze genieten van een hapje, een drankje en goede gesprekken. Dat is een Zing Mee Avond, waarin samenzang in de breedte van de kerk centraal staat. De avond en het projectkoor worden (be)geleid door een professionele band met Rineke de Wit (piano, hobo, dirigent), Luca Genta (bas en cello) en Michiel Munneke (percussie en gitaar).

Zing Mee in het Projectkoor
Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het Projectkoor van de nieuwe Zing Mee Avonden in oktober, onder de ervaren en enthousiaste leiding van Rineke de Wit. De
concerten zijn op 6, 20 en 27 oktober in IJsselmuiden, Veenendaal en Waddingxveen. De oefenochtend voor het koor en band is op 23 september van
10:00 – 14:00  in Utrecht. Je krijgt ruim van tevoren de muziek en mp3 oefenbestanden toegestuurd, zodat je thuis alles kunt oefenen.

Opgeven doe je zo in 3 stappen:

1. Stuur een mail

2. MP3 maken

We vragen elke (nieuwe) deelnemer om een Mp3 te maken. Pas wanneer je auditie tijdig is ingeleverd én goedgekeurd is je deelname definitief.  

Om je aan te melden vragen wij je een mp3 meesturen waarop je een stukje inzingt van jouw favoriete lied op bijvoorbeeld je telefoon. Dit mag solo maar ook met muziek op de achtergrond. Enkele suggesties: Ga met God en Hij zal met je zijn, Ik zal er zijn, Tienduizend redenen, U zij de glorie, Schijn met Uw licht in Mijn hart Heer.

Stuur vóór 23 augustus een mail met MP3 met de volgende gegevens naar: projectkoor@zingenindekerk.nl

Voornaam,  Achternaam, Leeftijd, Emailadres, Telefoon
Gewenste stempartij: Sopraan / Alt / Tenor / Bas (aanvinken)
Wat heb je met zingen? …..
Mp3 uploaden*

Waarom is een mp3 nodig?
Meerstemmig zingen is lastiger dan allemaal de melodie zingen, het is belangrijk dat
de koorleden hun eigen partij kunnen zingen. Kun je moeilijk wijs houden, maar vind
je zingen wel leuk, dan ben je welkom om in de zaal mee te zingen!

3: Bijdrage
We vragen een bijdrage van €49,50 voor deelname in het koor. Dit is de contributie waarmee we de onkosten voor repetitie etc. kunnen dekken. Let op: betaal pas als je een bevestiging van ons gehad hebt dat je mee kunt doen. Daarna is je deelname definitief.

Bestel je tickets

voor Opgave Projectkoor Zing Mee - Rineke de Wit