Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Organiseer een Geef licht-kerstconcert

Een groot aantal artiesten staat klaar om mee te doen met de Geef licht-kerstconcerten van Zingen in de Kerk. Wie nodigt u uit?

Met dit concert of optreden organiseert u niet alleen een mooi event, u vraagt ook aandacht voor de schrijnende situatie van vluchtelingenkinderen in Griekenland. Om dit extra kracht bij te zetten kunt u een vluchtelingentent bestellen.

Het aanvragen van een tent is een optie. U kunt ook enkel een concert (dus zonder tent) organiseren. Lees hier welke mogelijkheden er met de vluchtelingentent zijn.

De advents- en kerstconcerten worden georganiseerd in het kader van de Kerk in Actie-kerstcampagne ‘Geef licht - Een beter leven voor vluchtelingenkinderen in Griekenland’. Lees hier meer over de kerstcampagne van Kerk in Actie.

Direct een artiest aanvragen voor in uw kerk:

Direct een artiest aanvragen

Meer informatie?

Er zijn verschillende opties om een concert aan te vragen.

1. Alleen een artiest aanvragen

Informatie artiest aanvragen

2. Een artiest en een vluchtelingentent aanvragen

Informatie artiest + vluchtelingentent

3. Alleen een vluchtelingentent aanvragen met een jongerenevent.

Informatie vluchtelingentent

Hieronder vindt u de deelnemende artiesten en kunt u direct een aanvraag doen:

Artiest aanvragen voor Kerst 2021