Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Organiseer een Geef licht Kerstconcert met een vluchtelingentent

Een groot aantal artiesten staat klaar om mee te doen met de Geef licht-kerstconcerten van Zingen in de Kerk. Wie nodigt u uit?

Met dit concert of optreden organiseert u niet alleen een mooi event, u vraagt ook aandacht voor de schrijnende situatie van kinderen die op de vlucht zijn in Griekenland. Om dit extra kracht bij te zetten kunt u een vluchtelingentent bestellen.

• Het aanvragen van een tent is een optie. U kunt ook enkel een concert (dus zonder tent) organiseren. Lees hier welke mogelijkheden er met de vluchtelingentent zijn.

De advents- en kerstconcerten worden georganiseerd in het kader van de Kerk in Actie-kerstcampagne ‘Geef licht - Een beter leven voor kinderen die op de vlucht zijn in Griekenland’. Lees hier meer over de kerstcampagne van Kerk in Actie.

Kijk hier welke artiesten er meedoen.

Vraag een artiest aan

Artiesten