Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Organiseer een Geef licht-kerstconcert

Hieronder vindt u een overzicht van alle artiesten die meedoen met de Geef Licht-kerstconcerten van Zingen in de Kerk. U vraagt uw favoriete artiest heel gemakkelijk aan door het formulier in te vullen die u kunt vinden als u op de foto van de artiest klikt.

Eerst even dit voor u verder gaat.

• Zingen in de Kerk neemt de volledige kosten van de boeking van een artiest voor thaar rekening mits er voldaan wordt aan een aantal voorwaaren. Lees deze voorwaarden goed door voordat u een artiest aanvraagt.
  • U kunt tot 4 oktober een artiest aanvragen. In de eerste twee weken van oktober neemt Zingen in de Kerk contact met u op over de mogelijkheden en de planning. Het is verstandig om in het aanvraagformulier van de artiest van uw keuze meerdere data aan te kruisen. Dat vergroot uw mogelijkheden in het geheel van de planning.
  • Bij toewijzing van uw aanvraag volgt een uitgebreide informatiebrief over tijdsplanning, opbouw techniek en overige bijzonderheden die u moet weten voor het organiseren van het concert.
  • Door het organiseren van een concert komt u in actie voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Tijdens het concert wordt er iets over hun schrijnende situatie verteld en voor hen gecollecteerd. Samen met de artiest kunt u ook een vluchtelingentent aanvragen, als zichtbaar symbool van het vluchtelingenprobleem waar u aandacht voor vraagt. Lees hier wat u verder met deze tent kunt doen.

Organiseert u een concert met Zingen in de Kerk? Fijn! We zien ernaar uit om samen te werken. Graag laten we u weten wat onze voorwaarden zijn. Zo voorkomen we eventuele onduidelijkheden op een later moment.

Door het invullen en mailen van het aanvraagformulier van de door u gekozen artiest gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Vraag een concert aan

Artiesten