Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Organiseer een Geef licht-kerstconcert

Een groot aantal artiesten staat klaar om mee te doen met de Geef licht-kerstconcerten van Zingen in de Kerk. Wie nodigt jouw gemeente uit?

Met dit concert of optreden organiseer je niet alleen een mooi event, je vraagt ook aandacht voor de schrijnende situatie van vluchtelingenkinderen in Griekenland. Om dit extra kracht bij te zetten kun je een vluchtelingentent bestellen.

Het aanvragen van een tent is een optie. Je kunt ook enkel een concert (dus zonder tent) organiseren. Ook kun je in plaats van een concert een jongerenevent organiseren. Lees hier welke mogelijkheden er met de vluchtelingentent zijn.

De advents- en kerstconcerten worden georganiseerd in het kader van de Kerk in Actie-kerstcampagne ‘Geef licht - Een beter leven voor vluchtelingenkinderen in Griekenland’. Lees hier meer over de kerstcampagne van Kerk in Actie.

Direct een artiest aanvragen voor in jouw kerk:

Direct een concert en/of jongerenevent aanvragen

Meer informatie over...

1. Een concert (met of zonder tent)

Informatie concert

2. Een jongerenevent (met tent)

Informatie jongerenevent

Hieronder vind je de deelnemende artiesten en kun je direct een aanvraag doen:

Artiest aanvragen voor Kerst 2022