Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Organiseer een Geef licht-kerstconcert (met of zonder vluchtelingentent)

Hieronder vind je een overzicht van alle artiesten die meedoen met de Geef Licht-kerstconcerten van Zingen in de Kerk. Je vraagt jouw favoriete artiest heel gemakkelijk aan door het formulier in te vullen die je kunt vinden als je op de foto van de artiest klikt.

Eerst even dit voor je verder gaat:

• Zingen in de Kerk neemt de volledige kosten van de boeking van een artiest voor haar rekening mits er voldaan wordt aan een aantal voorwaarden. Lees deze voorwaarden goed door voordat je een artiest aanvraagt.
  • Je kunt tot 16 september een artiest aanvragen. Daarna neemt Zingen in de Kerk contact met je op over de mogelijkheden en de planning. Het is verstandig om in het aanvraagformulier van de artiest van jouw keuze meerdere data aan te kruisen. Dat vergroot de mogelijkheden in het geheel van de planning.
  • Bij toewijzing van je aanvraag volgt een uitgebreide informatiebrief over tijdsplanning, opbouw techniek en overige bijzonderheden die je moet weten voor het organiseren van het concert.

Door het organiseren van een concert kom je in actie voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Tijdens het concert wordt er iets over hun schrijnende situatie verteld en voor hen gecollecteerd. Samen met de artiest kun je ook een vluchtelingentent aanvragen, als zichtbaar symbool van het vluchtelingenprobleem waar je aandacht voor vraagt. Lees hier wat je verder met deze tent kunt doen.

Door het invullen en mailen van het aanvraagformulier van de door jou gekozen artiest ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Vraag een concert aan

Artiesten