Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

The Passion 40daagse Alles komt goed?! Doe mee!

The Passion 40daagse: een unieke kans om het verhaal van Pasen op een aansprekende en laagdrempelige manier te delen in je dorp, stad of wijk. Doet jouw gemeente mee?

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag organiseert de Protestantse Kerk vanaf 2 maart 2022 The Passion 40daagse. Gemeenten in heel Nederland organiseren kleinschalige en persoonlijke concerten, en paaswakes waarbij je even stil kunt worden. 

De wake wordt - door ons ondersteund - door de kerken zelf ingevuld. Het aansluitende concert wordt gegeven door artiesten die verbonden zijn aan Zingen in de Kerk. Het enige wat je hoeft te doen is de artiest van jouw keuze aan te vragen. Je krijgt dan ook een klein formaat Passionkruis (2x4 m.) te leen. Dit kruis breng je na afloop zelf naar de volgende gemeente bij jou in de buurt. Let op: aanmelden voor The Passion 40daagse kan tot 29 januari 2022.

Het thema van The Passion 40daagse is, net als The Passion zelf: Alles komt goed?! Dit zijn woorden van hoop. God belooft ons een nieuwe wereld. Ook al voelt het nu nog niet altijd zo, Pasen laat zien dat er een nieuw begin mogelijk is.

Lees meer over de paaswake

Lees meer over het concert

Artiesten die meedoen aan the Passion 40daagse