Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Doe mee met The Passion 40daagse! Boek een concert

Een groot aantal artiesten staat klaar om mee te doen met The Passion 40daagse! Wie nodigt jouw gemeente uit voor een concert? Hieronder vind je een overzicht van alle artiesten met daarbij meer informatie. Je vraagt je favoriete artiest heel gemakkelijk aan door het formulier in te vullen.

Eerst even dit

• Een event bestaat uit een paaswake en een concert. Deze twee zijn niet los van elkaar te organiseren. Vraag je een concert aan, dan organiseer je ook een paaswake. Meer over de paaswake lees je hier.
  • Zingen in de Kerk neemt de volledige kosten van de boeking van een artiest voor haar rekening, mits er voldaan wordt aan een aantal voorwaarden. Lees deze voorwaarden goed door voordat je een artiest aanvraagt.
  • Je kunt tot 29 januari een artiest aanvragen. Vanaf begin februari neemt Zingen in de Kerk contact met je op over de mogelijkheden. Het is verstandig om in het aanvraagformulier van de artiest van je keuze meerdere data aan te kruisen. Dat vergroot de mogelijkheden in het geheel van de planning.
  • Bij toewijzing van je aanvraag volgt er een uitgebreide informatiebrief over tijdsplanning, opbouw techniek en overige bijzonderheden die je moet weten voor het organiseren van het concert.

Artiesten die meedoen aan The Passion 40daagse